Nieuwe website van Luxfoto online

01 september 2010

PAPENDRECHT - Luxfoto van de Papendrechtse fotograaf Pieter van den Berg is online gegaan met een vernieuwde website. Samen met de crew van Bezichtig.nu is een nieuwe stijl ontworpen en is een professioneel album geïmplementeerd. Vanuit dit album kunnen bezoekers niet alleen direct afdrukken op professioneel papier bestellen, maar ook hun favoriete foto op t-shirt, puzzel of beker laten afdrukken. Alle bestellingen kunnen veilig worden afgerekend via iDEAL, PayPal of creditcard en worden per post bezorgd.

Voor meer informatie: zie www.luxfoto.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.