Wereldwinkel Papendrecht biedt maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

31 augustus 2010

PAPENDRECHT - De Wereldwinkel biedt ook in 2010 organisaties en bedrijven weer de mogelijkheid om zich door middel van fairtrade kerstpakketten en eindejaarsgeschenken op een eenvoudige manier maatschappelijk te profileren naar werknemers en relaties. Zowel traditionele en zelf samen te stellen kerstpakketten als een ludiek keuzepakket behoren tot het assortiment van de Wereldwinkel. 

Verrassend
De pakketten worden gevuld met ambachtelijke, kleurrijke cadeaus en lekkernijen. Elk artikel – food en non-food – uit het assortiment zijn op lokale en traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Traditionele dessins, patronen en vormen uit verschillende culturen zijn opnieuw vorm gegeven maar vaak nog met de hand gemaakt, zonder dat producten de authenticiteit verliezen. Dit levert unieke en verrassende producten op die zich onderscheiden door bijzondere achtergronden en verhalen.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland en in 2009 voor de derde achtereenvolgende keer verkozen tot Beste Cadeauwinkel. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 12.500 vrijwilligers in 375 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan.

De Wereldwinkel Papendrecht is gevestigd aan de Veerpromenade 9.

Voor meer informatie: www.wereldwinkelpapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.