Inbraak in telefoonwinkel, politie zoekt getuigen

31 augustus 2010

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een telefoonwinkel aan de Meentpassage. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag 31 augustus omstreeks 02.30 uur. De 3 á 4 verdachten vernielden met een hoop lawaai de ruit en namen uit het pand onder andere diverse telefoons weg. Zij vluchten weg in een donkergekleurde personenauto waarna de politie de melding ontving en de omgeving en de rijksweg uitkamde. Dit leverde helaas geen resultaat op. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen uit de buurt of mensen die een verdachte auto in de omgeving hebben zien rijden, zich te melden bij de politie in Papendrecht. Anoniem kan dat ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.