Kop-staart aanrijding auto-tankauto

31 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op de N3 in de richting van de rijksweg A15 heeft op maandagmiddag 30 augustus omstreeks 17.00 uur een kop-staartaanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden. Een 26-jarige man uit Sliedrecht botste met zijn auto tegen een tankauto met daarin een 41-jarige man uit Sliedrecht. De man zag niet dat de met benzine gevulde trekker met oplegger remde en botste tegen het voertuig. De rijbaan werd enige tijd afgesloten waardoor een behoorlijke file ontstond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.