Ongeval op Nieuwland Parc

30 augustus 2010
Ongeval op Nieuwland Parc

PAPENDRECHT - In een bedrijfspand aan het Nieuwland Parc in Papendrecht vond maandagmorgen een ongeval plaats. Rond 8:15 werden er twee ambulances en de traumahelikopter naar de locatie gestuurd, evenals de politie. In het bedrijfspand bleek een ongeval te zijn gebeurd, waarbij een persoon gewond raakte.

Het slachtoffer is samen met het MMT-personeel gestabiliseerd. Er bleek ondermeer sprake van mogelijk rug-/nekletsel. Na behandeling is de persoon met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.
 
Een ambulance slaat langs de afzetting de Hoogendijk in (die verderop afgezet is met betonnen blokken) Even later moet de ambulance weer terugkeren en omrijden via de normale toegangsweg.
 
Is Nieuwland Parc Papendrecht met twee toegangswegen die vlak bij elkaar liggen wel voldoende veilig? Om vanuit richting Papendrecht in het Nieuwland Parc te komen moet een enorm eind omgereden worden. Er is slechts één toegangsweg tot alle uiteinden van het Parc dat omgeven wordt door een dijk en een diepe, brede sloot aan de ene kant en een rivier aan de andere zijde.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.