Klap gehad

28 augustus 2010

PAPENDRECHT - Een 23-jarige man uit Papendrecht heeft aangifte gedaan nadat een andere man hem een klap had gegeven. Dat gebeurde op zaterdag 28 augustus 2010 rond 01.00 uur in een horecagelegenheid aan de Stellingmolen in Papendrecht. De 23-jarige vertelde dat hij binnen de verdachte wilde passeren en dat deze hem plotseling sloeg. Politiemensen hielden de 19-jarige verdachte uit Dordrecht aan. Deze vertelde dat hij ook een klap had gehad.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.