15-jarige beboet voor rijden in bestelbus

17 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op dinsdagavond 17 augustus is een 15-jarige jongen uit Dordrecht bekeurd voor het besturen van een bestelbus. De jongen reed samen met zijn 16-jarige neefje vanaf de P.C.Boutenstraat door de Albert Verweijstraat waar agenten de twee zagen rijden.
De 15-jarige verklaarde stiekem een rondje te willen rijden toen hij met zijn moeder op familiebezoek was. De agenten namen contact op met de ouders van de jongen die hem ophaalden. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.