Door raam gevallen

12 augustus 2010

PAPENDRECHT - Een kind van bijna 2 jaar is door een openstaand raam gevallen. Ze kwam met haar gezicht terecht op de grond van de betegelde voortuin en raakte gewond. Direct na de melding die op woensdag 11 augustus 2010 rond 13.20 uur binnenkwam gingen de hulpdiensten snel naar de plaats van het ongeval. Een ambulance bracht het kind naar het ziekenhuis in Rotterdam. De moeder ging mee met de ambulance. Onderzoek wees uit dat het raam op de eerste verdieping van de woning openstond. In de kamer stond een stapelbed in de buurt van het  raam. Mogelijk kroop het kind via dit bed naar de vensterbank en viel hierna naar buiten. Het incident gebeurde bij een woning aan de Randwijk in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.