Recordpoging witte Zwitserse herdershonden in zwembad

12 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op zondag 5 september 2010 wordt tussen 15.00 en 17.00 uur in zwembad De Hooght een recordpoging gedaan om de meeste witte Zwitserse herders met baasjes in het water te hebben. Het is de bedoeling om met deze poging een vermelding in het Guinness Book of World Records te krijgen.

Voor de tiende keer wordt, aan het einde van het seizoen, het hondenzwemmen in het zwembad De Hooght georganiseerd. Hiervoor wordt het ondiepe bad gebruikt, zodat men overal kan staan. De honden moeten aangelijnd en met baasje in het water. Ook hondenbezitters van een ander ras zijn welkom. Op de website www.papendrecht.nl/zwembad kunt u uw hond aanmelden en vindt u meer informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.