Voorontwerp projectbesluit bouw 31 appartementen ter inzage

12 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op 11 februari 2010 besloot de gemeenteraad unaniem over te gaan tot realisering van een nieuw hotel met congresruimte, woningen, een mulitfunctionele sporthal, een zwembad met binnen- en buitenbaden met ligweide. De bouw van dit Sportcentrum verloopt in verschillende fasen. Tijdens iedere fase is er gelegenheid om te regeren op de plannen.

De mogelijkheden voor het realiseren van een moderne sportvoorziening die voldoet aan de wensen van sportend Papendrecht is onderzocht op het moment, dat duidelijk werd dat zwembad De Hooght en sporthallen De Donck en De Laaght aan vernieuwing toe waren. De plannen zijn in 2008 gepresenteerd en vele suggesties en reacties uit de Papendrechtse samenleving verwerkt. De bouw van dit complex kent drie fasen, namelijk de bouw van de appartementen, het hotel en de sportaccommodaties. Het plan voor de bouw van 31 appartementen boven een hotelgebouw ligt ter inzage tot en met 26 augustus 2010. Tot die datum kunt u reageren. Hoe u dat moet doen kunt u lezen in de stukken.

Het plan en de bijbehorende stukken kunt u vinden op de website van de gemeente Papendrecht (ga naar Bouwen Wonen en Milieu kies voor bestemmingsplannen/sportcentrum).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.