Gewapende overval op tankstation - politie zoekt getuigen

07 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op een tankstation aan de Veerweg heeft op woensdagavond 25 augustus omstreeks 18.45 uur een gewapende overval plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden. Twee mannen drongen het tankstation binnen, bedreigden twee personeelsleden met een wapen en eisten geld. Zij verlieten het pand met een geldbedrag. Een oplettende getuige zag de verdachten voorafgaand aan de overval vanuit het Vondelpark naar het tankstation lopen. Daarna zag de getuige de twee uit het pand komen en de Coornhertstraat inrennen.
De verdachten vervolgden daarna hun weg in de richting van de Camphuijsenstraat en de Justus van Effenstraat. Eén van hen droeg een gekleurde plastic tas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.