90-jarig Papendrecht speelt tegen FC Dordrecht

26 juli 2010
90-jarig Papendrecht speelt tegen FC Dordrecht

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Papendrecht is op 1 augustus 1920 opgericht en bestaat dit jaar dus maar liefst 90 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt op zaterdag 31 juli 2010, de “oudejaarsdag” van de club, gespeeld tegen FC Dordrecht. Het team van trainer Henny Lee is dan nog een week verwijderd van de start van het nieuwe voetbal seizoen. In deze wedstrijd nemen tevens John den Dunnen, Kenneth Klaverweide en Bas Verhoeven afscheid van de vereniging.

De wedstrijd begint om 16:00 uur. Op deze dag zijn de biertjes en de frisdranken 90 eurocent! Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Totaal Gemak Papendrecht aan de Gerrit van Dalenstraat en bij het Texaco Pompstation aan de Veerweg. Kaarten kosten 5 euro voor volwassen en 3 euro voor kinderen en 65+. Leden van VV Papendrecht hebben gratis toegang tot deze wedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.