BSO-kinderen Wasko maken bonbons voor Kika

14 juli 2010
BSO-kinderen Wasko maken bonbons voor Kika

PAPENDRECHT - Ook dit jaar heeft de Kinderraad van Wasko Kinderopvang een goede doelen-actie georganiseerd. Dit jaar is het goede doel Kika (Kinderen Kankervrij). Kika werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland.
De kinderen van de buitenschoolse opvang van Wasko willen met het verkopen van bonbons geld inzamelen voor Kika. Afgelopen weken zijn de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers bezig geweest om verschillende soorten bonbons te maken, . zoals spekjes  gedompeld in de chocola en snoepjes er op, pinda`s in de chocola , en heerlijke chocola met karamel er in.
Ook tijdens de zomervakantie kunnen er nog bonbons gekocht worden. Geïnteresseerden kunnen langs komen op één van de BSO locaties van Wasko. Deze staan vermeld op de website: www.wasko.nl
Na de zomervakantie wordt de opbrengst van deze actie verdubbeld door WASKO en zal de totale opbrengst aan Kika worden overhandigd.  Dit zal op donderdag 16 september plaats vinden. De Kinderraad zal rond 16 uur een bezoek brengen aan de Groene BSO in Goudriaan. Mogelijk dat er een ambassadeur van Kika aanwezig is om de cheque ontvangst te nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.