Voorlopige gunning aanbesteding re-integratiediensten aan drie partijen

02 juli 2010

DRECHTSTEDEN - De Sociale Dienst Drechtsteden heeft drie partijen – Het Combinaat, Drechtwerk/Sagènn en Agens - voorlopig de aanbesteding van re-integratiediensten gegund. Deze drie partijen bieden alle producten zoals werkervaring of sollicitatietraining die iemand nodig kan hebben om weer aan werk te komen, op maat en gebundeld aan. Daardoor past deze voorlopige gunning binnen de ambitie van de Sociale Dienst om iedereen te laten werken naar vermogen en met name ‘werken aan zelfstandigheid’ centraal te stellen.

Het Combinaat (Dordtmij, BST, DWO en ArtWork, onderaanneming door o.a. Wellant), Drechtwerk/Sagènn (met onder andere onderaannemer Da Vinci) en Agens (onderaannemers onder andere Albeda en Promen) zijn gekozen omdat zij voldoen aan alle eisen die de Sociale Dienst heeft gesteld en de laagste prijs hebben geboden. De Sociale Dienst kiest voor drie partijen om onderlinge concurrentie te bevorderen en om niet afhankelijk van één partij te zijn. Als er na 15 dagen geen bezwaar is gemaakt, wordt de gunning automatisch definitief. Gedurende die 15 dagen wordt van de drie gegunde partijen gegevens als referenties en bewijs betaling belastingen gevraagd. Zodra de gunning definitief is, wordt begonnen met de implementatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.