Open toernooi 2010

02 juli 2010
Open toernooi 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend zijn de eerste wedstrijden gespeeld van het PTC-open. Het jaarlijks terugkerend toernooi mag zich elk jaar in grote belangstelling verheugen. Zo ook dit jaar waar natuurlijk het WK-voetbal zorgt voor een speciaal tintje.

Het prachtig gelegen tennispark op Slobbengors is in volledig oranje gestoken en de WK-wedstrijden zijn live te volgen op groot scherm in de kantine.Het deelnemersveld is evenals andere jaren weer zeer interessant. Aangezien de winnaar van vorig jaar ontbreekt in het deelnemersveld is er geen sprake van het verdedigen van de titel.

Clubkampioen van PTC Jan Koppenol is in de hoogste categorie als eerste geplaatst maar zal zich moet waarmaken tegen sterke tegenstanders uit de regio.In vrijwel alle categorieën worden wedstrijden gespeeld zowel in de heren, dames als gemengd. Naast de wedstrijden worden ook activiteiten georganiseerd zoals een barbecue in het slotweekend van 3 en 4 juli.

Het toernooi wordt gesponsord door 2 bekende Papendrechtse ondernemers: Autobedrijven van Wijngaarden en Schildersbedrijf Groen.
Het sportpark is gedurende deze week en het slotweekend gratis toegankelijk voor supporters en andere tennisliefhebbers. Zonnig weer lijkt in ieder geval gegarandeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.