Nieuwe activiteiten bij Interval

29 juni 2010
Nieuwe activiteiten bij Interval

PAPENDRECHT - Vanaf vandaag staan op de website www.papendrecht.nl/interval weer alle nieuwe activiteiten, workshops en cursussen voor het seizoen 2010-2011. Neem dus gauw een kijkje om te bekijken of er voor jou/voor u leuke activiteiten op het programma staan en meldt u aan. Dit seizoen wordt het programma voor de kids en hun ouders huis en huis verspreid. Speciaal voor de jongeren is een poster/flyer ontworpen, die onder de jongeren wordt verspreid.

Interval is vanaf maandag 5 juli gesloten. Vanaf 9 augustus 10.00 uur zijn we weer geopend voor publiek, want dan staan de zomerpretdagen op het programma. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn dan van harte welkom voor de leukste week van het jaar.
Op maandag 9 augustus 10.00 uur opent interval deze week met een ballonnenwedstrijd waarbij mooie prijzen kunnen worden gewonnen.
Iedere dag kunnen de kinderen verschillende workshops volgens zoals o.a. parfum maken, rappen, breakdancen en schilderen. Er zijn wisselende activiteiten zoals de rodeostier, een springkussen en levend tafelvoetbal. Ook opent interval een heus laboratorium waar kinderen hun eigen badspullen kunnen maken.

Een goed begin van een nieuw seizoen boordevol activiteiten voor jong en oud.
Voor meer informatie mail naar interval@papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.