VVHP sluit zomerseizoen af met puzzeltocht

28 juni 2010
VVHP sluit zomerseizoen af met puzzeltocht

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft zondag 27 juni voor de hondensporters een leuke festiviteit georganiseerd ter afsluiting van het zomerseizoen. Een grote groep deelnemers kregen de opdracht om samen met de hond met een rugzak met inhoud een soort puzzeltocht te volgen. Het was voor sommigen best moeilijk, speuren naar de vragen en dan nog deze zien op te lossen.

Het werd een zéér warme tocht, maar een duik in het water deed vele honden goed. Het werd een geweldige dag, uit de goede oplossingen kwam de oplossing: “Papendrechtse koffietafel op ons terrein”. Ans van Mook met haar hond Zoë werd als winnares getrokken uit de goede oplossingen. Iedereen kon, nadat ze de honden hadden laten drinken, aanschuiven voor een heerlijke koffietafel. Het was voor ieder geslaagd geweest, zelfs toen ieder na huis ging werd iedereen nog verrast met een leuk trainingstasje van de sponsor.

Na de zomerstop begint Sport en Spel weer op 22 augustus voor de vaste leden. De groep nieuwe leden die vanuit de vereniging doorstromen en zich gelijk hadden aangemeld voor Sport en Spel beginnen op 5 september.

Ook de andere cursussen zoals de Puppy en de Jonge Honden beginnen pas weer na de zomerstop.

Voor inlichtingen: Arja Smit 06 - 12 38 94 30 of www.bezichtig.nu/vvhp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.