Kinderstraatspeeldag groot succes

28 juni 2010
Kinderstraatspeeldag groot succes

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft Speeltuin vereniging de WipWap in Papendrecht samen met het wijkplatform Westpolder de 2e kinderstraatspeeldag georganiseerd.

Ondanks het tropische weer heeft het bestuur en de vrijwilligers ruim 300 kinderen mogen verwelkomen op deze leuke dag. Ondanks de speeltuin nog niet helemaal klaar is konden de kinderen genieten van de nieuwe speeltoestellen in de speeltuin. Daarnaast werd er volop getrommeld, gedanst, geskelterd en de smink kraam was zeer goed bezocht. Naast het spelen konden de kinderen ook genieten van de gratis BBQ, suikerspin, popcorn en een overheerlijke appel.

Ter plekke heeft het bestuur besloten dat ze met zekerheid dit evenement laten terugkomen als een jaarlijks evenement in Speeltuin de WipWap. De heer de Keijzer verteld dat dit gewoon super leuke dagen zijn voor kinderen in een omgeving waar de kinderen veilig kunnen spelen in een afgeschermde speeltuin met allemaal toestellen die aan alle nieuwe eisen voldoen en daardoor superveilig zijn en ook geschikt voor kinderen in een rolstoel.

Graag wil het bestuur alle vrijwilligers van harte bedanken voor de inzet en niet te vergeten alle sponsors zonder hen zijn deze dagen onmogelijk. De speeltuin is dagelijks geopend van 15.30 tot 17.30 uur en op woensdag, zaterdag en tijdens schoolvakanties van 13.00 tot 17.00 uur. In de loop van het seizoen en gedurende de wintermaanden wil de vereniging het aantal speeltoestellen uitbreiden.
 

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.