John Rosbeek start Rimor Recherchediensten

25 juni 2010
John Rosbeek start Rimor Recherchediensten

PAPENDRECHT - Na 28 jaar gewerkt te hebben bij de politie is Papendrechter John Rosbeek per 1 juni 2010 gestart met een recherchebureau, genaamd Rimor Recherchediensten. John vertelt: "Na een lange periode werkzaam te zijn geweest bij de politie wil ik graag meer betekenen voor het bedrijfsleven. Ik heb een visie heb die ik ten dienste wil stellen voor opdrachtgevers. Door de 28 jaar bij de politie en 7 jaar bij de diverse recherchebureaus heb ik veel ervaring opgedaan met diverse soorten onderzoeken.

Er groeide in mij een drive om mijn vakkennis en ervaring te gebruiken voor opdrachtgevers. Ik wil dan ook een betrouwbare partner zijn voor opdrachtgevers. Indien er een opdracht wordt verstrekt dan zal ik deze opdracht verrichten met een duidelijk doel, namelijk het oplossen van het probleem. Uiteraard gebeurt dit in nauw overleg met opdrachtgever en met de nodige discretie."

Waarom is John gestart met Rimor Recherchediensten? John legt uit: "Het is belangrijk dat iedere vorm van diefstal en fraude wordt opgespoord en beëindigd. De politie heeft bij zijn werkzaamheden zijn prioriteiten en dat is gezien de maatschappelijke ontwikkeling een logisch gevolg van de ter beschikking gestelde middelen. Daar waar de politie stopt ga ik verder!"

Voor meer informatie kunt u terecht op www.rimor-recherchediensten.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.