Bij Jumbo Papendrecht krijgt iedere duizendste klant de boodschappen gratis

25 juni 2010

PAPENDRECHT - Bij Jumbo Papendrecht krijgt elke duizendste klant in de week van 28 juni tot en met 4 juli alle boodschappen gratis. Hiermee wil Jumbo de consumenten nader kennis laten maken met de Jumbo formule en de bijbehorende laagste prijsgarantie.

In Nederland is het voor het eerst dat een dergelijke service voor alle 1000ste klanten wordt georganiseerd. Van maandag 28 juni tot en met zondag 4 juli mag elke duizendste klant de boodschappen gratis mee naar huis nemen.

Jumbo wil hiermee benadrukken dat klanten gegarandeerd euro’s goedkoper uit zijn. Dat is één van de 7 Dagelijkse Zekerheden van Jumbo: harde garanties waar klanten dagelijks op kunnen rekenen.
Filiaalmanager Peter van Loo "Met de laagste prijsgarantie zijn klanten bij ons verzekerd van de laagste prijzen. Deze week maken ze zelfs kans om alle boodschappen gratis mee naar huis te krijgen. Bij Jumbo Papendrecht verwachten we dan ook vele duizendste klanten blij te kunnen maken met gratis boodschappen."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.