Wedstrijden Oranje te bekijken op Waterbus

25 juni 2010
Wedstrijden Oranje te bekijken op Waterbus

PAPENDRECHT - Reizigers op de Waterbus hoeven geen seconde te missen van de finalewedstrijden van het Nederlands Elftal. Op vier schepen worden de wedstrijden gewoon uitgezonden. Het gaat om de schepen: Witte de With, Piet Hein, Vlij en Schie.
 
Het motto van de Waterbus hierbij is: "kwaliteit verbeteren is ook het WK 2010 aanbieden aan onze reizigers."

Sinds 1 januari 2010 heeft vervoerder Aquabus, een joint venture van Arriva Personenvervoer en Koninklijke Doeksen, de Waterbus overgenomen en wordt gewerkt aan een groot aantal kwalitatieve verbeteringen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.