Street Spirit begeleidt Ruben Romijn

24 juni 2010

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 25 juni a.s. zal Street Spirit drumtalent Ruben Romijn begeleiden tijdens de slotpresentatie van de Talentenklas van het Kunstcentrum Toon uit Gorinchem. De Talentenklas is een speciaal geselecteerde groep leerlingen die vanuit Toon extra aandacht en begeleiding krijgt om hun 'talenten' in de kunsten extra te ontwikkelen.
Deelname aan de groep wordt mogelijk gemaakt op voordracht van de docent ( in dit geval is Peter Bansberg de docent en dus de link naar Street Spirit ). In het Talentenklas-jaar krijgen de leerlingen extra praktische lessen op hun eigen gebied, extra theorielessen, extra concertmogelijkheden om podiumervaring op te doen en krijgen zij de kans om professionele instanties te bezoeken (zoals conservatoria, orkesten e.d.).

De slotpresentatie vindt plaats in het Oratorium van Sommer Muziekhandel in Gorinchem, Techniekweg 6, 4207 HD , 0183-631707. Naast Ruben (en Street Spirit) zijn er nog andere talenten die zullen optreden. De zaal gaat open om 19.30 uur ( wees op tijd als je een zitplaats wil hebben ) en het concert begint om 20.00 uur (tot 21.30 uur zonder pauze). Ruben en Street Spirit zullen songs spelen van Sting, Paul Simon en Gino Vanelli. De entree is gratis. Komt dit allen zien en horen ; Street Spirit met een drummer ( en wat voor 1 !).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.