Fysiotherapiepraktijk Westpolder-Wilgendonk gaat verder als Fysio Papendrecht

23 juni 2010
Fysiotherapiepraktijk Westpolder-Wilgendonk gaat verder als Fysio Papendrecht

PAPENDRECHT - Fysiotherapiepraktijk Westpolder-Wilgendonk heet tegenwoordig Fysio Papendrecht. Met de komst van de praktijk aan de Eilandstraat, is de praktijk in drie wijken vertegenwoordigd en leek Fysio Papendrecht een betere naam. De eigenaren, Ruud Boon, Sjoerd de Graaff en Bart Hunfeld, zijn altijd bezig met verbetering en vernieuwing. Zo is het interieur is vernieuwd en ook de website heeft een nieuw en fris uiterlijk gekregen. Als vanouds worden alle belangrijke therapieën gegeven, aangevuld met nieuwe behandelmethoden, zoals oedeemtherapie.

Tevens hebben ze onlangs een licentie gekregen om golfers te helpen met een klacht tijdens het golfen. “Dit doe ik in samenwerking met een Golfpro. Ik kijk naar een golfslag en beoordeel waar de slag verbeterd moet worden in relatie tot de klacht. De Golfpro verbetert dan de klacht met de cliënt,” aldus Sjoerd de Graaff.  “We blijven constant bezig met cursussen volgen. Dat moet wel als je professioneel wilt blijven.” Veel mensen weten niet dat je tegenwoordig zonder een verwijzing van een arts naar een fysiotherapiepraktijk kunt gaan. “We kijken tijdens de intake wat de klachten precies zijn. Mocht het zo zijn dat het vermoeden bestaat dat er meer aan de hand is, dan verwijzen we mensen door naar de huisarts,” vertelt De Graaff. “Als de klacht over is, blijft het belangrijk om te bewegen, zodat de klacht ook niet snel terugkomt. We hebben een goede samenwerking met FitVision waar mensen onder begeleiding van een fysiotherapeut of sporttrainer kunnen trainen.” Fysio Papendrecht heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Wie meer wil weten kan hun website bezoeken: www.fysiopapendrecht.nl, of kan telefoneren met: 078-6411457.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.