PKC verliest veldkorfbalfinale

21 juni 2010
PKC verliest veldkorfbalfinale

PAPENDRECHT - Op de Nationale Korfbaldag op 19 juni 2010 speelde PKC in Papendrecht de finale van het veldkorfbal tegen Blauw-Wit uit Amsterdam. Voor aanvang van de finale werd 1 minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van onze Erevoorzitter Gerrit de Heer Sr. Helaas werd deze finale verloren met 18-21, maar al met al is de ploeg nog altijd 2e van Nederland geworden.

Scores PKC: Davor Duronjic: 7, Laurens Leeuwenhoek 5, Lara Boonstoppel 2,
Leon Simons 2, Cindy van Eijk 1, Nadhie den Dunnen 1.

Fotograaf: Peter Besemer
Website http://klik.besemer.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.