Gestolen fiets in bestelbus

21 juni 2010

PAPENDRECHT - Op zondagmiddag 20 juni is een 34-jarige man uit Rotterdam op de Rembrandtlaan aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.
De man reed omstreeks 17.20 uur in een witte bestelbus toen agenten hem zagen rijden zonder gordel. Toen hij zijn auto had stilgezet en werd gecontroleerd bleek in de laadruimte een gestolen fiets te liggen. De man is na zijn aanhouding in verzekering gesteld. De fiets is in beslaggenomen voor onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.