Dure bromfietsrit

21 juni 2010

PAPENDRECHT - Een 21-jarige man uit Alblasserdam is op zondagmiddag 20 juni omstreeks 15.50 uur aangehouden. De man trok de aandacht van agenten op de rotonde Jan Steenlaan / Rembrandtlaan waar hij met zijn bromfiets geen richting aangaf. Dit gebeurde op de rotonde Jacob Catslaan met de Vondellaan opnieuw waarna hij een stopteken kreeg. De man negeerde deze en gaf gas om weg te komen. Op de van der Palmstraat werd de man klemgereden. Hier probeerde hij opnieuw te vluchten maar werd op tijd in de kraag gevat. Hij verklaarde dat hij niets fout had gedaan en geen zin had in een controle. De man kon 290 euro betalen voor geen richting aangeven, het negeren van het stopteken en de losse accu die de bromfiets had. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.