Politie zoekt getuigen van fataal ongeluk op A15

18 juni 2010

PAPENDRECHT -Het echtpaar dat donderdagmiddag 17 juni om het leven is gekomen bij een ernstig motorongeval betreft een 49-jarige vrouw en een 50-jarige man uit Vlaardingen. 

De vrouw zat samen met de man op de motor toen zij over de kop sloegen op de A15 bij Papendrecht. Beiden raakten zwaargewond en overleden kort daarna in het ziekenhuis aan hun verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het fatale ongeluk en zoekt getuigen. Mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren en nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. U kunt dan vragen naar de recherche in Gorinchem. Ter plaatse werd gisteren een 34-jarige man uit Giessenburg aangehouden. Hij is verhoord en inmiddels weer heengezonden. Mogelijk heeft hij de motorrijders geraakt bij het wisselen van rijstrook. Dit wordt onderzocht. Zijn rijbewijs is voorlopig ingevorderd.  
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.