Musicalartiesten werken eenmalig samen.

18 juni 2010

PAPENDRECHT - Musicalartiesten Cystine Carreon, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Martin van Bentem komen in de week van 26 juli t/m 1 augustus eenmalig samen tijden het Nederlands MusicalCamp. Het theaterconcept, dat in Amerika al jaren succesvol gretig aftrek vind, komt deze zomer voor het eerst naar ons land. 

Met jarenlange ervaring in de musical- en televisiewereld bundelt deze groep musicalartiesten haar krachten om in een week tijd jong talent de disciplines van het theatervak bij te brengen. Een school is het niet, de lessen worden in een heus American Camp gegoten. Met alles wat daarbij komt kijken. 
 
Ramaekers Entertainment nodigt u van harte uit voor de perspresentatie op maandag 28 juni in Café Merz aan de Korte Kalkhaven 3 in Dordrecht. Aanvang: 12:00 uur. Na afloop van de presentatie zal de pers in de gelegenheid worden gesteld persoonlijke interviews af te nemen. 
 
De nadruk ligt dit jaar op de plannen voor de regio's Rotterdam, Den Haag en Drechtsteden waar een nieuw theaterconcept van start zal gaan (meer tijdens de presentatie), maar ook onze landelijke projecten, zoals Dancecamp, komen aan bod. De presentatie zal op 28 juni sommigen van haar artiesten aanwezig hebben, zoals bijvoorbeeld: Cystine Carreon (Grease, Gooise Vrouwen), Jeroen Phaff (Tarzan, Footloose), Marleen van der Loo (Mamma Mia!, Elisabeth) en Martin van Bentem (Dirty Dancing, Copacabana) Daarnaast werken hier ook aan mee: Barry Meijer (Wat zien ik, GTST), Raymond Paardekoper (Ciske de Rat, Cyrano) en Eugène Jans (Saturday Night Fever, 3 Musketiers) 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.