Alblasserdamse Haring Party 2010 een groot succes

17 juni 2010
Alblasserdamse Haring Party 2010 een groot succes

ALBLASSERDAM/PAPENDRECHT - Woensdag 16 juni was de jaarlijkse Alblasserdamse Haringparty. De Haring Party 2010 was georganiseerd door Bon-Bon Party Service, GO4 Events en Maat Transport Groep.

Ruim 1000 genodigden wisten de weg naar dit jaarlijkse groots opgezette evenement voor ondernemend Drechtsteden te vinden en genoten van een scala aan culinaire traktaties, live muziek & entertainment. De Haring Party biedt ondernemers de kans zich te profileren aan de partners, te netwerken en informatie uit te wisselen op ieders vakgebied. Onder een stralende zon genoten de gasten van alle traktaties en de party werd muzikaal opgeluisterd door de Tiny Little Big band. Daarnaast waren er verschillende bezienswaardigheden zoals de BladeRun Landrover en twee vrachtwagens van de Maat transport groep.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.