Dodelijk motorongeval op rijksweg A15

17 juni 2010

PAPENDRECHT - Op de rijksweg A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht-West (richting Gorinchem) heeft op donderdagmiddag 17 juni omstreeks 12.45 uur een ernstig motorongeval plaatsgevonden. Hierbij kwam een echtpaar (volledige gegevens ontbreken nog) om het leven. 

De vrouw zat samen met de man, die vermoedelijk als bestuurder optrad, op de motor toen zij over de kop sloegen. Beiden raakten zwaargewond  en werden ter plaatse gereanimeerd door omstanders, ambulancepersoneel van onder andere de traumahelikopter verleenden kort daarna hulp met de aanwezige politie. De man werd opgenomen in het Erasmus MC en de vrouw in het Zuiderziekenhuis waar beiden aan hun verwondingen bezweken.

De politie hield ter plaatse een 34-jarige man uit Giessenburg aan. Mogelijk heeft hij de motorrijders geraakt bij het wisselen van rijstrook. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De toedracht van het ongeval wordt tactisch door de recherche onderzocht, de Regionale Verkeersondersteuning verricht technisch onderzoek. De rijbaan was drie kwartier afgesloten voor het verkeer dat daarna via de vluchtstrook weer op gang kwam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.