PKC zet verdere vernieuwing en professionalisering door

15 juni 2010

PAPENDRECHT - De eerste selectie van PKC breidt het team het seizoen 2010-2011 uit met een aantal nieuwe gezichten.

Nieuwe spelers als Tom Kalkman (Fortuna), Renee Kuin (DSC) en John den Dunnen (HKC) komen de selectie van buiten de vereniging versterken; maar ook de zeer talentvolle Richard Kunst en Tjeerd Gort uit de eigen A-jeugd worden aan de eerste selectie toegevoegd.

Het tweede team krijgt naast Ben Crum en Jan de Jager een nieuw trainer / coach duo. Mariska Veldheer geassisteerd door Gerrit de Heer gaan de ingezette vernieuwingen verder vormgeven.

Mariska Veldheer, voormalig speelster van Dalto, 3 jaar fysiotherapeute bij het Nederlands Team onder 19 jaar, ervaren (jeugd)trainster bij Dalto, GKV en HKC, vormt samen met Gerrit de Heer (voormalig PKC 1 speler) een uitermate geschikt duo om PKC te helpen haar prestaties verder te verbeteren en onze talentvolle jonge mensen op professionele wijze te begeleiden in hun volgende stap met hun korfbal ambities.

Bovendien gaat Leon Simons het programma Talenten voor Talenten binnen PKC leiden. Met deze aanpassingen aan het begeleidingsteam en spelersgroep kijkt PKC uit naar de nieuwe uitdagingen van het komende seizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.