PKC verrassend naar finale veldkorfbal

14 juni 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 12 juni speelde PKC tegen de kruisfinale tegen de gedoodverfde favoriet Koog Zaandijk. In deze uitwedstrijd kreeg PKC een superstart met 0-2. Nadat PKC de voorsprong wist te behouden tot de rust, moest Rutger Sijstermans na een harde val vervangen worden door routinier Leon Simons. Ruststand 7 -10.
Na rust wist Koog Zaandijk de stand weer terug te brengen naar een 11-10 voorsprong, maar via 11- 13, 13 -16 en 14-17 wist PKC naar liefst 15-21 te gaan met nog 9 minuten op de klok. En het ongelooflijke gebeurde: PKC won het met 16 -21 en staat dus in de finale tegen Blauw-Wit, die in Papendrecht zal worden afgewerkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.