Poolse vrachtwagenchauffeur aangehouden voor rijden onder invloed

13 juni 2010

PAPENDRECHT - Een 49-jarige vrachtwagenchauffeur uit Polen is zaterdagavond 12 juni aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie kreeg die avond een melding dat een dronken chauffeur bij een tankstation aan de Ketelweg wilde wegrijden met zijn vrachtwagen. Agenten gingen ter plaatse en zagen de man rijden over het Oosteind. Toen ze de man staande hielden, bleek dat de man inderdaad onder invloed achter het stuur zat. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademtest een promillage van  2.2 gemeten, vier keer zoveel als is toegestaan. Het rijbewijs van de man is vervolgens ingevorderd en hij kreeg een rijverbod opgelegd. Na verhoor is hij heengezonden met een dagvaarding.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.