Valse kentekenplaten en geen rijbewijs

11 juni 2010

PAPENDRECHT -Op de Edelweisslaan heeft de politie op donderdagmiddag 10 juni omstreeks 13.15 uur een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Hij werd bekeurd voor het rijden zonder helm waarna uit de controle bleek dat zijn bromfiets valse kentekenplaten bezat. De man vertelde dat de bromfiets op zijn naam stond, dit bleek echter niet het geval.

De man kon ook geen rijbewijs tonen en gaf aan dat hij deze ook niet had. De man is na verhoor heengezonden. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.