Goud bij Nederlandskampioenschap Ritmische Gymnastiek voor GV Olympia

07 juni 2010
Goud bij Nederlandskampioenschap Ritmische Gymnastiek voor GV Olympia

PAPENDRECHT - Na een jaar hard trainen en wedstrijden had Olympia zich met 2 groepen geplaatst voor het NK. Zaterdag 5 juni was het dan zover om 7.45 uur reden we weg uit Papendrecht richting Hellendoorn waar de wedstrijd was. Na heel wat wegomleidingen waren we rond 10.00 uur in de gymzaal. Daar aan gekomen zijn we gelijk gaan omkleden en loswerken.

Toen de wedstrijd begon, kwamen ook de zenuwen opzetten. Als eerste was de D groep aan de beurt en zij lieten met hun hoepel een hele mooie oefening zien. Deze oefening werd beloond met goede punten wat de groep uiteindelijk een 2de plaats opleverde. Gefeliciteerd meiden knap gedaan! 

Na deze oefening moesten we even geduld hebben voordat de C groep aan de beurt kwam, waardoor wederom de wedstrijdspanning toenam. Maar toen de groep eenmaal aan de beurt was vielen de zenuwen van zich af en liet men een fantastische oefening zien. De oefening Zonder Materiaal werd beloond met hele hoge punten wat de groep uiteindelijk een 1e plaats opleverde.  Groep C werd dus Nederlands Kampioen en konden de gouden medaille mee naar Papendrecht nemen. Klasse meiden, Goed gedaan, een  prestatie waar trots op mogen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.