Rode taxi gaat weer rijden

07 juni 2010

PAPENDRECHT - Op woensdag 9 juni verzorgt de Partij van de Arbeid in de Drechtsteden de Rode Taxi. Kiezers kunnen zich via een landelijk telefoonnummer melden, waarop een PvdA partijlid hen naar het stembureau brengt. Zo heeft iedereen de kans om te gaan stemmen.
Er zijn mensen die willen gaan stemmen, maar slecht ter been zijn en moeite hebben om naar het stembureau te gaan. Dan heeft de PvdA De Rode Taxi die voor deze mensen klaar staat. Mail naar doemee@pvda.nl of bel naar 020 - 551 22 77. Op de verkiezingsdag kan de Rode Taxi worden besteld tussen 9:00 uur en 19:00 uur.

De Partij van de Arbeid vindt dat iedereen het recht heeft om naar de stembus te gaan. Mensen die slecht ter been zijn, moeite hebben met lopen of op een andere manier niet naar het stembureau kunnen gaan hoeven hun stem niet verloren te laten gaan. Job Cohen, lijstrekker en kandidaat-premier: "Niet alleen in woorden maar ook in daden is de PvdA solidair. Speciaal voor de Tweede Kamer-verkiezingen rijden vrijwilligers van de PvdA u gratis naar het stembureau en weer terug".

Uiteraard bent u niet verplicht om PvdA te stemmen als u gebruik maakt van de rode taxi. Stempas en identiteitskaart, paspoort of rijbewijs moeten worden meegenomen naar het stembureau. PvdA'ers komen op het afgesproken tijdstip mensen ophalen die niet zelf naar het stembureau toe kunnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.