D-jeugd handbalvereniging DES ‘72 gaat door

07 juni 2010
D-jeugd handbalvereniging DES ‘72 gaat door

PAPENDRECHT -  Vorig jaar september begon Handbalvereniging DES ’72 met een handbalteam voor de jongste jeugd. Er begonnen 5 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar te trainen. Iedere week kwamen er nieuwe kinderen bij en al gauw waren er genoeg kinderen om een team te maken. Het team bestaat nu uit 11 kinderen en er zijn al een aantal kinderen die wel meetrainen en volgend seizoen hun wedstrijden gaan spelen. In de zaalcompetitie hebben ze af een toe een wedstrijdje gespeeld en soms nog gewonnen ook.

In de veldcompetitie is het team ingeschreven voor de competitie en hebben ze hun eerste ‘echte’ wedstrijden gespeeld. Ze eindigden uiteindelijk op een 4e plaats (van de 8). Een heel goed begin en het belooft nog veel goeds voor de toekomst.

Kinderen die ook willen komen handballen kunnen na de vakantie een paar trainingen gratis meedoen. Voor informatie www.des72.com.

De namen boven van links naar rechts:
Liza Nekiou, Max Erkelens, Jeffrey Schmitt, Stan Bakker, Nuno Kouwen, Bram Wenas, Dion Dooren

Onder van links naar rechts:
Niek van de Graaf, Tije van der Ark, Joey van Dalen, Tycho de Greef, Melvin Middelkoop, Renate Erkelens.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.