Diefstal brillen bij inbraak opticien

07 juni 2010

PAPENDRECHT - In de nacht van zondag op maandag 7 juni is omstreeks 03.00 uur ingebroken bij een opticien aan de Veerpromenade. Een tot nu toe onbekend gebleven getuige zag dat twee mannen met tassen gestolen goederen wegvluchten in de richting van de Eilandstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat men een ruit had ingegooid en een aantal dure brillen had meegenomen. Het exacte aantal is onbekend, een inventarisatie hiervan laat nog op zich wachten. In de winkel lagen diverse kasten overhoop.
De politie is een onderzoek gestart, hierbij worden onder andere beelden van de beveiligingscamera meegenomen. Ook wil de politie graag in contact komen met de getuige die de mannen zag wegvluchten of andere mensen die informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Papendrecht. Dat kan eventueel ook telefonisch op het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.