Priscilla van Maurik wint bekerwedstrijd behendigheid

07 juni 2010
Priscilla van Maurik wint bekerwedstrijd behendigheid

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft op zaterdag 5 juni een bekerwedstrijd gehouden van Behendigheid op het terrein aan het Noordhoekse Wiel .14 Honden met hun bazen namen hieraan deel.

Het was een erg groot en een uitgebreid parcours, waarin de honden zo af en toe ingehouden moesten worden en er waren stukken in het parcours waarin de honden zich konden uitleven, de  conditie van de baas werd hierbij erg op de proef gesteld. Een moeilijk parcours waarbij er regelmatig foutjes geconstateerd werden.

Ondanks de regen deden baas en hond hun best een goede tijd neer te zetten.
Er waren 5 deelnemers met hun hond die een super tijd neerzette, en wel binnen 1 minuut.

1ste werd deze ochtend Priscilla v. Maurik met  haar Jack Russel Lizzy
2de werd Goof Verbree met zijn Border Collie Lucky
3de werd  Cock van der Worm met zijn N.S.D. Tolling Retriever Ducky
4de werd Petra Klinzing met haar Kruising Bobby
5de werd Karin Geertsma met haar Spaniel Boris
6de werd Gabriëlle Klootwijk met haar Kruising  Inu
7de werd Andries van Eijl met zijn Kruising Kyra
8ste werd Gerda Horden met haar Bearded Collie Balou
9de werd Mariska Terlouw met haar Jack Russel Binky
10de werd Ans van Mook met haar Berner Senner Zoë
11de werd IJsbrand Tukker met zijn Labrador Beau
12de werd Naomi Tortnoy met haar Jack Russel Gucci
13de werd Diana de Boer met haar Kruising Zorro
14de werd Leni Rijks met haar Eng. Stafford  Boy

Daar het erg warm was deze morgen, mochten de bazen met hun honden na hun prestatie gelijk naar huis. Alle honden kregen na de wedstrijd een lekkere kluif van één van de trainsters. De prijsuitreiking zal donderdagavond 10 juni plaatsvinden tijdens de info avond van sport en spel

Na de zomerstop begint de VVHP weer met een nieuw groepje voor de proeftrainingen van “Sport en Spel” helaas kunnen er géén nieuwe leden zich meer voor aanmelden hiervoor. Voor januari 2011 kunnen hondenbaasjes zich wel opgeven. Voor de puppy en voor de Jonge Honden cursus kan men zich opgeven, deze cursussen beginnen gelijk na de zomerstop.

Voor informatie Arja Smit, tel.  06 - 12 38 94 30 of www.bezichtig.nu/vvhp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.