Muziekschool Papendrecht doceert nu ook popmuziek

01 juni 2010
Muziekschool Papendrecht doceert nu ook popmuziek

PAPENDRECHT - Naast de klassiek opgeleide docenten, heeft muziekschool Papendrecht inmiddels een aantal “pop” opgeleide docenten aangetrokken. Een breed scala in het soort opleiding was een wens van de school om daar in te kunnen voorzien. De mogelijkheden en de keuze voor de leerling is nu ruimer, met name op het gebied van zang, piano, keyboard, gitaar en drums.

Naast de reguliere cursussen, individueel of in duo’s, is er de cursus “Muziek op Schoot” voor de allerkleinsten, Ontdek de muziek of Muziek is vanaf groep 1/2 of 3/4 .

Om dit te bewerkstelligen, worden er veel gratis lessen gegeven op de basisscholen in Papendrecht en flyers uitgedeeld.

Korte workshops
Muziekschool Papendrecht verzorgde al een aantal workshops van 10 lessen: de piano try-out en een gitaar workshop. Leuk om een instrument uit te proberen of juist weer eens als opfriscursus te gebruiken. Kan ik zingen ? en “Dwarsfluit op proef” Zijn 2 nieuwere workshops die al met kleine succesjes een vervolg hebben gevonden.

Voor meer informatie, zie www.muziekschoolpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.