Man door het lint

31 mei 2010

PAPENDRECHT - In de Goudsbloemstraat is zaterdagavond 29 mei sprake geweest van huiselijk geweld. Een 39-jarige vrouw liet haar 36-jarige ex-vriend uit Vlaardingen binnen in huis die kort daarna helemaal door het lint ging. Hij maakte spullen stuk, bedreigde de vrouw en mishandelde haar. De vrouw wist haar ouders te bereiken die kwamen helpen en de politie alarmeerden. De verdachte vertrok maar werd door agenten aangehouden op de Rembrandtlaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, de man zit nog vast.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.