Automobilist met drank op aangehouden

31 mei 2010

PAPENDRECHT - De politie heeft vrijdagavond 28 mei een 50-jarige man uit Papendrecht aangehouden op de Industrieweg. Hij reed daar op een bedrijfsterrein met zijn auto tegen een hekwerk aan. Medewerkers van het bedrijf wisten zijn autosleutel af te nemen vanwege het vermoeden van alcoholgebruik. De politie werd erbij gehaald die de man een blaastest afnam. Hij blies 2,7 promille (1190 ugl). Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De auto raakte beschadigd, evenals het hekwerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.