18 geslaagden bij examen VVHP

31 mei 2010
18 geslaagden bij examen VVHP

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft dit afgelopen weekend het examen Elementaire Gehoorzaamheid gehouden.

Er deden 18 cursisten examen en allen slaagden voor hun examen. De V.V.H.P. laat weten dat het bijna nooit voorkomt dat echt alle cursisten met een diploma naar huis gaan, iedereen was dan ook vol trots. De hoogst behaalde punten ging naar Linda Currie met haar hond Dingo, zij behaalde liefst 79,7 pnt. van de 80 punten die behaald kunnen worden. Buiten het diploma werd zij dan ook beloond met een aandenken als het beste resultaat.

Ook deze cursisten gingen met een E.G.diploma naar huis: Silvia Heijkamp met Asja; Wil Vogel met Angel; Jaap van de Weide met Diezel,Cees Zwijnenburg met Kwanto; Melanie de Graaf met Takkie,  Connie Prins met Oscar; Elly Stam met Kai; Anneke van der Perk met Kayra; Wim de Haas met Yenthe; Rob Rotmeijer met Vigor; Uttam de Boer met Sara; Renee van Boheemen met Binky; Daniëlle Schut met Suusje en Corina de Jong met Theo en als laatste behaalde Dicky Vlaming met Tigo het E.G.diploma

De jongste deelnemer die het diploma behaalde was Alex Veth  met zijn hond Sarah, ook hij werd extra beloond met een aanmoedigingsprijs. De vereniging is dan ook zeer trots op de resultaten, een groot deel van hen stroomt door naar Sport en Spel na de zomerstop. Er kunnen hier geen sporters meer voor aanmelden.

De V.V.H.P. laat weten dat de Puppy / en de Jonge Hondencursus ook na de zomerstop weer van start zal gaan. Voor Sport en Spel is er een stop, er kunnen zich hier geen mensen meer voor opgeven de cursisten van de E.G. hebben voorrang gekregen Sport en Spel zit vol na de zomerstop. Er kunnen pas weer nieuwe leden bij vanaf januari 2011.

Voor info over de cursussen kan men contact opnemen met Arja Smit 06-12389430 of via www.bezichtig.nu/vvhp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.