Drechtsteden Networking Event is een blijvertje

28 mei 2010
Drechtsteden Networking Event is een blijvertje

PAPENDRECHT - Op donderdag 27 mei werd de tweede editie van het Drechtsteden Networking Event gehouden. Ook deze keer lag de organisatie bij Astrid Verweij van ProSecretary en Rogier Hessing van Eteha. In de lounge van Golden Tulip Hotel Papendrecht werd er van 18.00 tot 21.00 uur door bijna 100 aanwezigen weer volop genetwerkt onder het genot van een drankje.

Verder was er ook een presentatie. De Papendrechter Jan Verweij van Sport and Event Security vertelde allerlei wetenswaardigeheden over zijn bedrijf. Sport and Event Security verzorgt niet alleen de beveiliging van wedstrijden in de Kuip en heeft de opdracht voor de beveiliging en begeleiding van "Le Grand Départ Rotterdam" (Tour de France) binnengehaald.
 
Naar verwachting zal er na de zomervakantie een nieuwe eidtie van Drechtsteden Networking Event worden gehouden. Houd hiervoor de agenda van www.papendrecht.net in de gaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.