Tweetal aangehouden op verdenking van vernieling

25 mei 2010

PAPENDRECHT - Twee 20-jarige mannen uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel zijn in de nacht van zondag op maandag 24 mei aangehouden op verdenking van vernieling. Een buurtbewoner zag die nacht in de Paulus Potterstraat een drietal mannen lopen, waarvan er een over een geparkeerde auto liep. Toen de man naar buiten ging, zag hij dat bij verschillende auto’s de buitenspiegels vernield waren. Hierop belde de man de politie. Deze kwam ter plaatse en hield even later aan de Keizerskroon de twee 20-jarigen aan op verdenking van vernieling. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.