Pinkstertoernooi PKC groot succes

25 mei 2010

PAPENDRECHT - Het 75-jarige PKC heeft met groot succes op tweede Pinksterdag het 13e toernooi voor de jeugd georganiseerd in de categorieën E1 t/m A1. Veertig teams hebben onder een stralende hemel in een zeer sportieve ambiance gestreden om de bokalen. Bij de pupillen bleef de hoofdprijs in eigen huis: zowel E1 als D1 wonnen afgetekend.

Top uit Sassenheim tekende voor de overwinning in de C-groep en Vriendenschaar nam de B-bokaal mee naar Hardinxveld-Giessendam. Dit werd ook de thuisbasis van de A1-beker. Vriendenschaar A1 wist het ingevallen A2-team van PKC met strafworpen in de finale te verslaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.