Afsluiten van openbare wegen

19 mei 2010

PAPENDRECHT - Zaterdag 5 juni a.s. wordt de 57ste editie van de Wielerronde van Papendrecht verreden. Het parcours is net als voorgaande jaren uitgezet in de wijk Westpolder.

Tijdens de wielerronde zijn tussen 11.30 en 18.30 uur de P.C. Hooftlaan, Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan afgesloten voor alle verkeer. Het gebied tussen deze straten is per auto dan ook nauwelijks bereikbaar. De winkels aan het Erasmusplein zijn, tussen de diverse wielerwedstrijden door, te bereiken via de Coornhertstraat en de Constantijn Huygenslaan naar de Heinsiusstraat (nabij Apotheek Centrum). Gelegenheid tot oversteken is circa 10 minuten mogelijk vanaf 14.00 uur en 15.30 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.