Brand aan Dokter Rietveldplein

18 mei 2010

PAPENDRECHT - Op de zolder van een woonhuis aan het Dokter Rietveldplein is op 17 mei rond 23.15 uur brand uitgebroken. Een 60-jarige bewoner had nogal wat rook binnengekregen en moest ter observatie naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk was de brand het gevolg van kortsluiting in een ventilatiesysteem. De schade werd voornamelijk veroorzaakt door rook en bluswater. De brandweer was er met een blusvoertuig en ladderwagen snel bij en heeft na het blussen de woning geventileerd.
 
Foto: Pieter van den Berg
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.