Drechtstreek een ronde verder

17 mei 2010
Drechtstreek een ronde verder

PAPENDRECHT - Op een sfeervol Sportpark Oostpolder heeft Drechtstreek zich verzekerd van een plek in de volgende ronde door GVV'63 met 3-1 te verslaan. In de 20ste minuut namen de bezoekers uit Gameren het Papendrechtse publiek wel even schrikken. Het nam de leiding via een penalty na een overtreding van Bobby Erkelens. Twee minuten later zorgde Mark Kunst al weer voor de gelijkmaker. Hij kopte een goed genomen vrije trap door achter de doelman. Kort voor rust bracht GVV'63 de spanning terug in de wedstrijd door een slecht weggewerkte bal in te schieten en de ruststand van 1-2 op het bord te brengen.
 
Na twintig minuten in de tweede helft was het Ton Groffen die een corner van Jan Abaisa verzilverde en weer wat rust bracht in de Drechtstreek gelederen. In de 66ste minuut kwam GVV'63 met tien man te staan na een harde overtreding op Martijn de Jong die betraft werd met een directe rode kaart. Een kwartier voor het eind van de wedstrijd maakte Jan Abaisa aan alle onzekerheid een einde. Hij schoot een vrije trap keihard in de linker hoek en liet de doelman kansloos achter. De ontlading bij Drechtstreek was enorm omdat de kans op promotie door deze overwinning werd veilig gesteld. 
 
Komende zaterdag speelt de ploeg van Jan Kroos eerst uit tegen SSC ’55 dat Tricht  versloeg met  3-0. Twee dagen later op Tweede Pinksterdag volgt dan de return in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.