600 kinderen actief bij Lenteloop

17 mei 2010
600 kinderen actief bij Lenteloop

PAPENDRECHT - Ruim 600 kinderen hebben afgelopen zaterdag meegedaan met de Lenteloop bij AV PASSAAT.  De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement, zeker gezien het feit dat ondanks de schoolvakantie, er toch zoveel lopertjes aan de start zijn verschenen.

Kinderen van vele scholen uit de Alblasserwaard waren naar AV PASSAAT gekomenom hun afstand variërend van 400 meter voor de jongste deelnemers tot 2500 meter voor de middelbare scholieren te volbrengen, waarna ze bij het passeren van het finishdoek met een medaille, een appel en een pakje drinken huiswaarts gingen. ’t Kofschip locatie De Wielen ontving de Wisselbokaal voor de school met de meeste deelnemers. Leerkracht Marloes van de Nadort mocht de Wisselbokaal in ontvangst nemen, omdat maar liefst 27% van de kinderen van haar school zich hadden ingeschreven. De 2e plaats was er wederom voor de Prins Florisschool, 3e werd de Prins Constantijnschool.

Tevens werd er nog een jaar gratis lidmaatschap uitgereikt aan Tiffany de Groot van de Oranje Nassauschool te Sliedrecht.  Zij was de 500e ingeschrevenen! Alle uitslagen + foto’s zijn te zien op de site:  www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.